Onze diensten

Goed onderhoud van het schilderwerk op regelmatige basis is cruciaal om de waarde van een woning of bedrijfspand te behouden.
Buitenschilder

Goed onderhoud van het schilderwerk op regelmatige basis is cruciaal om de waarde van een woning of bedrijfspand te behouden. Onze vakkennis wordt continu ingezet om tot een optimaal resultaat te komen. Zo adviseren wij periodiek inspectie te doen om te beoordelen of het schilderwerk steeds in goede conditie is en blijft!

Schildersbedrijf J.Stukje biedt u de meest voorkomende werkzaamheden

 • Schilderen van gevels.
 • Schilderen van deuren en kozijnen.
 • Schilderen van goten/lijsten/boeidelen en overige betimmeringen.
 • Beitswerk van o.a lariks/douglas overkappingen/priëlen/schuren.
 • Overige schilderwerkzaamheden.
 • Houtrotreparaties.
 • Kitwerk.
Binnenschilder

Een sfeervol interieur is een ieders wens. Kleur en kwaliteit van het schilderwerk dragen bij aan de nodige sfeer en decoratie in de ruimte waarin u leeft, woont of werkt. Naast het creëren van de juiste sfeer is het ook van belang om het schilderwerk goed te onderhouden. Het vakkundig schilderen van de binnenkant is belangrijk, zelfs voor uw buitenschilderwerk! Het uittreden van vocht door gebarste verf en/-of openstaande kitvoegen kan houtrot en schimmels veroorzaken. Om de perfecte sfeer te creëren werken wij nauw samen met interieurstylisten, mocht u vooraf de sfeer al willen proeven na aanleiding van een 2d en/-of 3d tekening op A3 formaat kunnen wij u hierin geheel ontzorgen.

Onze Binnenschilderdiensten

 • Het sausen van muren en plafonds
 • Het schilderen van ramen en kozijnen
 • Het schilderen van deuren
 • Het schilderen van trappen
 • Het schilderen van overige afwerkingen zoals architraven-plinten-koven en betimmeringen.
 • Airless spuitwerk van lakken en latex
Wandafwerking

Behang

Wij leveren en plaatsen behang in vele materialen en kleuren, uni of voorzien van prachtige designs. Ook fotobehang behoort tot de mogelijkheden. Ergens een uitvergrote foto of instawall? Informeer naar de mogelijkheden.

Glasweefsel

Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende designs. Het wordt na applicatie overgeschilderd met een hoog kwalitatieve latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en dus ook zeer goed afwasbaar.

Decoratieve Stucwerk

Bij deze techniek wordt het materiaal met een zogenaamde plakspaan aangebracht. Tijdens de droogtijd wordt de wand uitgepleisterd. De structuur en motief van verschillende materialen bepalen de structuur van het eindresultaat. Verschillende kleuren zijn hierbij mogelijk.

Advies

Zelf uw woning schilderen, maar u weet niet waar te beginnen? Hierbij kunnen wij u adviseren. Dit kan naar uw wens mondeling of in een rapportage.
Technisch rapport nodig? Hierbij worden alle problematieken in kaart gebracht zoals houtrot, onthechting, vochtproblemen, schimmel - alggroei etc.
Advies voor binnenwerk wat betreft kleuren en materialen kan geheel naar uw wens op maat gemaakt worden, dit doen wij in 2d en 3d visualisatie.
Wanneer u zelf graag aan de slag gaat, kunnen wij alle A-merken materiaal leveren op elke gewenste hoeveelheid en kleur.

Onze garanties

Hoge kwaliteit

Onze dienstverlening is optimaal en de gekozen producten zijn speciaal per project voor de klant geselecteerd.

Afspraak is afspraak

We houden van openheid van zaken. Facturen met vage omschrijvingen of kleine lettertjes houden wij niet van. Wij staan voor onze producten en diensten.

Marktconforme prijzen

Een uitstekende oplossing hoeft niet duur te zijn. Wij hanteren marktconforme prijzen.

Uitgelichte projecten

Een kleine impressie van onze afgeronde projecten.